Skipp
Utforsk Marka
Aktiviteter for familien
Test vår turbingo

Turbingo er en morsom aktivitet for liten og stor. Vi har utviklet et bingobrett som du enkelt kan printe ut og ta med deg på turen. Dette gir deg og familien en flott aktivitet å glede dere til underveis og legger til en morsom dimensjon til turene dine. Kanskje det også kan inspirere dere til å utforske nye stier eller gå en litt annen tur enn dere først hadde planlagt.

Når dere er ute på tur, løft blikket og se om du kan finne de tingene som er avbildet på brettet. Hvis du oppdager noe som samsvarer med bingobrettet, markerer du ruten. Du kan sette deg ulike mål - finne så mange som mulig eller å få fire på rad.

Bilde av turbingoHer kan du laste ned Skiforeningens turbingo
Dra på skattejakt med Skiforeningens Kjentmannshåndbok

Skiforeningen har plukket ut 50 spennende og bortgjemte steder i Marka i Kjentmannshåndboken. Av disse er 46 egnet for barn. Kjentmannshåndboken er den ultimate guiden for eventyrlystne familier som ønsker å utforske de fantastiske mulighetene som Marka har å by på.

La turguiden ta deg med på en magisk reise gjennom Marka, der mystiske og ukjente stier fører deg til skjulte perler kun de mest eventyrlystne har oppdaget. Postene ble satt ut for første gang på 1960-tallet, og i dag velger Skiforeningen nøye ut steder med spennende historier og unik natur.

Hver post i guiden har sin egen historie å fortelle, og venter på å bli oppdaget av deg og din familie.

Natur

Så, er du og din familie klar for å legge ut på eventyr? Skattejakten venter på deg! Bli med oss på en magisk reise i Oslomarka og skap dine egne eventyr med Skiforeningens turguide!

Les mer om Kjentmannshåndboken
Braute